Företaget

Vi verkar främst lokalt med god närvaro och stor flexibilitet. Det har vi gjort sedan 1930-talet då plåtslageriet grundades i Visby. Vi erbjuder en heltäckande specialistkompetens inom plåt, papp och ventilation. Inom dessa teknikområden verkar vi över hela installationsprocessen, från ritning och projektering till tillverkning, installation och service.

Gardells Plåtslageri har ca 40 medarbetare som arbetar över hela Gotland, med verkstäder i Visby och i Fårösund. Oavsett om det gäller ett nybygge eller en äldre byggnad som behöver kompletteras eller byggas om, så har vi den kompetens som krävs. Med vårt läge och Gotland byggnadshistoria så består en del av vårt arbete att bevara äldre plåttekniska traditioner i byggnadsvårds projekt och i arbeten på kulturfastigheter.

Vi tar vårt ansvar för byggbranschens framtid genom att erbjuda lärlingsplatser inom våra olika branschområden. Vi vågar investera i våra lärlingar, de skall på sikt bli vår framtid. Som lärling vid oss får du prova på hela bredden inom branschområdet ventilation och plåtslageri du får arbeta nära erfarna yrkesarbetare på stora som små om och tillbyggnads och nybyggnads projekt. Våra lärlingar får givetvis lön under lärlingsanställningen. Kontakta gärna oss om du är nyfiken på eller har frågor om en framtid som ventilationsmontör eller som plåtslagare genom gymnasial utbildning eller som företagslärling.